Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Περί sex

Αυτές τις μέρες που κάθομαι στο σπίτι και ξημεροβραδιάζομαι στο ίντερνετ, μπορεί να έχω διαβάσει άρθρα σε περισσότερα απο 50 site ή blogs. Παρατήρησα λοιπόν οτι σε αρκετά απο αυτά τα άρθρα η θεματολογία αναφέρεται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στο σεξ, και αυτομάτως όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Το αποτέλεσμα της σκέψης μου ήταν ότι αφ' ενός μεν πλέον το σεξ έχει απομυθοποιηθεί και δεν θεωρείται ταμπού (κάτι το οποίο είναι καλό), αφ' ετέρου όμως με τόση προβολή και ανάλυση ίσως και να το έχουμε "κάψει" το θέμα απο μόνο του (καθόλου καλό αυτό, κάκιστο). Σε τελική ανάλυση μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι το ίντερνετ έχει δημιουργηθεί κατά βάση για να ασχολούμαστε και να έχουμε εύκολη κ άμεση πρόσβαση σε πορνό 24/7.

Σε αρκετά posts απο αυτά που διάβασα, είχαν και κάποια βίντεο τα οποία θεώρησα αξιοσημείωτα ώστε να τα συμπεριλάβω στο δικό μου κείμενο. Αρχικά θα ήθελα να παραθέσω ένα trailer μιας ταινίας πολλά υποσχόμενης: 
http://www.youtube.com/watch?v=4OIP0QY4r50
Κυρίες και κύριοι, εδώ μιλάμε για τσόντα πολυτελείας (sorry για τα θολά σημεία, μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας). Να κάτι που έχω καιρό να δώ. Αν κ μου τη σπάει το ψώνιο ο Βασιλόπουλος και δεν τον θεωρώ ελκυστικό για τα δικά μου γούστα, μπορώ να πω οτι θα τη δώ με μεγάλη περιέργεια κ ευχαρίστηση.

Δευτερευόντως, σκόνταψα σε αυτό το βιντεάκι, το οποίο κάνει crash test μεταξύ των greek lovers και των german lovers. Δεν έχω ιδέα για το άν αληθεύει η σάτιρα για τους Γερμανούς, για τους Έλληνες πάντως έχει ορισμένα εύστοχα σημεία, true stories.. ;Ρ

http://www.youtube.com/watch?v=K77azm8JzXo#!
no further comments.

Στη συνέχεια θα ήθελα να σας καταγράψω τα προβλήματα της έλλειψης σεξ, αλλά επειδή βαριέμαι δεόντως, δείτε τα στο παρακάτω βίντεο (έτσι είναι άμα δεν μας κάθεται το γκομενάκι μαντάμ).

http://www.youtube.com/watch?v=ClYXBjntvh0

Τελευταίο βίντεο για σήμερα, έχουμε έναν μικρό ερωτύλο. Η ελεύθερη μετάφραση του τίτλου του βίντεο είναι η εξής: "Γειά σας, είμαι ο πέφτουλας της γειτονιάς σας". Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να αποφασίσω άν θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή για τους μεγαλύτερους ερωτύλους. 
http://www.youtube.com/watch?v=xvuHrcYYaUU
Τουλάχιστον ο μικρός την ιδρώνει την πάνα για το κορίτσι, δεν κάθεται να κοιτάει σαν μπούφος. :Ρ

4 σχόλια:

  1. Έτσι σου αρέσει να σου την πέφτουν, όπως ο μικρός; Έχω ένα γνωστό που πάει και λέει ατάκες του τύπου "Να σου κάνω μια άσεμνη πρόταση;", και πριν προλάβει να ακούσει όχι, τεντόνει τις χερούκλες του μπροστα στα βυζα της εκάστοτε "άτυχης" και λέει "κάνε ένα βήμα μπροστά". Το άτυχη σε εισαγωγικά γιατί δεν τη χαλάει κι όλας η προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Jesus!!! Εεε είπαμε, εντάξει.. όχι χυδαία όπως ο γνωστός σου, γιατί πέφτουν χαστούκια. Αλλά μια προσπάθεια να την κάνει πια, όχι να μένουμε μόνο στο κοίταγμα (όπως συμβαίνει συνήθως).. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολαυστικότα τα βιντεάκια, ειδικά ο μπόμπιρας μπήκε απο μικρός στα βάσανα... :P οσον αφορά την σοβαρή πλευρά της ανάρτησης, δυστυχώς ενα εχω να πω. Απο τότε που όλοι ασχολουνται τοσο επίμονα ή οπως αλλιως μπορείς να το πεις, με μο σεξ, χαθηκε η οποια μαγεία του και εχει γίνει κατι "εφήμερο".
    Καλη σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως, στο τελευταίο έχεις δίκιο.. Καλή σου μέρα κ εσένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή