Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Facebook session 4

Αυτό το πράγμα με τις αλλαγές κάθε τρείς κ λίγο στο facebook, δεν μπορώ να το καταλάβω.. Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν οι τεχνικοί τους πια? Το χειρότερο μου είναι οι μεγάλες αλλαγές, όπως πχ το timeline, το οποίο αν και το έχω μοστράρει απο το Δεκέμβριο, τώρα θυμήθηκα οτι με ενοχλεί. Αργώ αλλά τα καταφέρνω που λένε.. :Ρ Βασικά δεν είναι οτι με πειράζει η αλλαγή αυτή καθαυτή, όσο η κακογουστιά του πράγματος στις αλλαγές αυτές.

Άθλιο αισθητικά το καινούριο προφίλ, άθλιο.. Ότι ποστ κάνεις βρίσκεται μέσα σε ένα πλαίσιο, με αποτέλεσμα το προφίλ να είναι γεμάτο κουτάκια δεξιά αριστερά. Σχεδόν χάνεσαι κοιτώντας τα πόστ. Δεν τα βλέπεις με τη σειρά που δημοσιοποιήθηκαν το ένα πάνω απο το άλλο, και το πιο εκνευριστικό είναι οτι δεν εμφανίζει όλα τα δημοσιοποιημένα προσωπικά σου στοιχεία κάτω απο τη φωτό, ούτε τα άτομα που έχεις ορίσει ως "οικογένεια". Τώρα θα μου πεις, και η άλλη βλακεία με τα 12χρονα που έχουν απο 20 "αδέρφια"/ "ξαδέρφια"/ "μάνες"/ "πατεράδες", δεν γίνεται να εμφανίζεται εκεί πάνω, αλλά τέσπα, μια μέση λύση βρε Mark δηλαδή!

Το μόνο θετικό με το οποίο ενθουσιάστηκα στην τελευταία αλλαγή, είναι η θέση για φωτογραφία εξωφύλλου πάνω πάνω. Εκεί ο καθένας/μια μπορεί να βάλει ό,τι μα ό,τι φωτό θέλει, αρκεί να είναι πάνω απο 300 pixels μήκος. Έχω ξεπατώσει τις φωτογραφίες όλου του internet για να τις αλλάζω κάθε μέρα. Πλάκα πλάκα έχω φτιάξει ένα ωραίο albumακι που το βλέπω κ χαίρομαι. Το "αρνητικό" όμως του μοναδικού θετικού, είναι ότι μερικοί, ή μάλλον καλύτερα, μερικές ψωνάρες ανεξαρτήτως φύλου (κυρίως όμως γυναίκες), κάνουν κατάχρηση αυτού του χώρου για να βάζουν φωτό τη μάπα τους (ξανά), ή τα βυζιά τους με φόντο παραλία, ή καμιά άλλη ποζεριά. 

Πόσο έλεος είστε δηλαδή ρε? Ήρθε το καλοκαίρι, και βγήκαν τα ψώνια απο τις σακούλες και τα ράφια του χειμώνα.. Άμα θέλω να δω τη μάπα σου, τη βλέπω και στη φωτό του προφίλ σου, που μάντεψε, γι' αυτό υπάρχει εκεί αυτή θέση, για να βλέπουμε τη φάτσα σου. Όχι όμως να τη βλέπω ταυτόχρονα και στις δυο θέσεις, πάει πολύ. Διάλεξε μία θέση απο τις δύο. Μετά κ καλά τις φωτογραφίες προφίλ τις έχουμε ρυθμισμένες να τις βλέπουν μόνο φίλοι, αλλά το εξώφυλλό μας είναι τίγκα απο "αυθόρμητα" ενσταντανέ, κοντινές σε πρόσωπο, βυζιά και παραλία/ χέστρες στο βάθος. Άσε κ τίποτα κρυφό, να μην το ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι βαριεστημένοι του fb. Λίγη ιδιωτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

"Πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα." Τάδε έφη ο Oscar Wilde, και δεν έχει άδικο ο άνθρωπος, στο λέω εγώ. Πού να ζούσε και σε αυτήν την εποχή, θα είχε αγανακτήσει ο δόλιος. Αυτά προς το παρόν. 

7 σχόλια:

  1. Δηλαδή είμαι ο Όσκαρ Ουάιλντ της εποχής μου, ε;!
    Και βγάλε το captcha να ησυχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι.. τα μεγάλα πνεύματα πάντοτε συναντώνται ;)
      όσο για το captcha, sorry.. νόμιζα οτι το είχα ήδη απενεργοποιημένο.. Done now!

      Διαγραφή
    2. Αφήνω σχόλιο για να χαρώ την απουσία captcha! Λαλαλαλαλαλαλα!
      Α, απλώς να σου πω ότι και τα μεγάλα δάχτυλα συναντιούνται, αλλά δε θα το καταλάβεις καθόλου, trust me, είναι από τα αστεία που απευθήνονται σε εμένα, εκτός αν σε διαβάζει μέλος των MFH

      Διαγραφή
    3. χμμμ... τώρα όμως εμένα με τρώει η περιέργεια για αυτό το inside joke... δώσε μου ένα hint τουλάχιστον μήπως και το καταλάβω..

      Διαγραφή
  2. το φεησμπουκ ειναι κρυο στεγνο και φασιστικο μερος
    που δεν θα πηγαινα ποτε αν δεν υπηρχε η μεγαλη μεταναστευση απο το μαησπεης.
    ελπιζω να μην μου βγαλει καψα τωρα γιατι δεν καταφερνω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ρομποτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι "παιδί" του facebook, όσο κ άν μου τη σπάει πολλές φορές. Αν δεν είχα δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους, δεν θα είχα κάν προφίλ ούτε σ'αυτό βέβαια..

      Διαγραφή