Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Refresh

Στην αρχή ο τίτλος ήταν "αποτοξίνωση", δεδομένου ότι χθές έβαλα σε εφαρμογή το plan A, το οποίο είναι μια προσπάθεια να κόψω το facebook. Δεν ξέρω κατά πόσον θα τα καταφέρω, ή -έστω τελικά- με το plan B, άν το πρώτο αποτύχει, να ελαττώσω στο ελάχιστο την ώρα που περνάω εκεί με τους δήθεν φίλους μου. Και ναι λοιπόν, πιστεύω στη μετά log out ζωή... 

Τα έχω πάρει στο κρανίο, δεν έχω υπάρξει πιο θυμωμένη απ' οτι είμαι τώρα. Οι λόγοι πολλοί, κυρίως όμως με απασχολεί η κακοδιαχείριση του χρόνου μου. Έχω αφιερώσει τόσες πολλές ώρες εκεί, που αν τις είχα αφιερώσει κάπου αλλού, πχ στη σχολή μου, τώρα θα είχα μόνο 10αρια και πολύ άνετα μάλιστα, μιάς κ ήδη έχω καλούς βαθμούς και καλό μ.ο.. 

Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο με το συγκεκριμένο θέμα είναι πως δεν άξιζε ούτε στο ελάχιστο αυτή η σπατάλη χρόνου σε κάτι τόσο άχρηστο, και το συνειδητοποιώ 2,5 χρόνια μετά αυτό. Γιατί μου πήρε τόσο πολύ? Τόσος χαμένος χρόνος και τόση φαιά ουσία καμμένη άδικα! Αν ήταν εργατοώρες πάνω σε επιστημονικά πειράματα αστροφυσικής, θα είχα κερδίσει 3 Νόμπελ και θα έκανα βουτιές στο χρυσάφι μου σαν δεύτερος Scrooge Mc Duck. Θέλω να βάλω τα κλάματα απο τα νεύρα μου μήπως κ ηρεμήσω. Αλλά μπα.. 

Ο λόγος που ο τίτλος είναι το "refresh", είναι επειδή δεν πρόκειται για κάποια αλλαγή στάσης, άποψης, νοοτροπίας ή χαρακτήρα, είναι απλά μια ανακατεύθυνση στην καθημερινότητα μου, που περιλαμβάνει και μερικά ακόμη μικροπράγματα εκτός απο το facebook. Τόσο απλά. 

Έστω όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ, δεν λένε? ;)

6 σχόλια:

  1. Πάνω που λέω να ανοίξω εγώ... Βασικά έχω σοβαρό λόγο αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείται πως δεν θα κλείσω το λογαριασμό μου, απλά δεν θα τρώω τις ώρες μου χαζεύοντας εκεί. Επίσης, εννοείται πως με το που θα κάνεις προφίλ στο facebook μου στέλνεις στοιχεία στο email εδώ να σε κάνω add..

      Διαγραφή
  2. θα ξανακυλησεις,ουτε να το σβησεις δεν φτανει,η κοβεις την συνδεση η τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα... χωρίς fb μπορώ, χωρίς internet όχι.. αν μπορούσα να έχω μια κεραία στο κεφάλι μου κ να πιάνω WiFi θα ήταν ιδανικά νομίζω.. ;Ρ

      Διαγραφή