Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

fashion trends

Σήμερα θα μιλήσουμε για styling γενικώς και κομψά outfits, που φοριούνται όλες τις ώρες, όλες τις μέρες, 24/7. Ένα πολύ πετυχημένο fashion trend είναι αυτό: 



Κοιτάξτε τις λιτές και απέριττες γραμμές, δείτε χρώματα.. η διχρωμία να ξέρετε είναι safe επιλογή και πάντα διαχρονική, ενώ παράλληλα "φωνάζει" για την προσωπικότητα αυτού που επιλέγει αυτό το trend, το οποίο διαθέτει και αυτό φυσικά τις παραλλαγές του. Παρόλα αυτά, έτσι όπως συμπεριφέρονται ορισμένοι, είτε άντρες είτε γυναίκες, πρέπει να ντύνονται και αναλόγως. No further comments.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Βαρεμάρα

Η βαρεμάρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μια απο τις 7 πληγές του Φαραώ κατ' εμέ. Ή εναλλακτικά μια απο τις 7 πληγές της Λουκρητίας, για να ακριβολογούμε. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση απο αυτή, καθότι εκνευρίζομαι όταν βαριέμαι, και στο τέλος είμαι μια εκνευρισμένη βαρεμένη. Not good, definately. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνω βαρετά πράγματα, που μου σκοτώνουν και την τελευταία ρανίδα έμπνευσής μου για το οτιδήποτε. Δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να σκεφτώ δημιουργικά, γίνομαι πιο στραβόξυλο απ' οτι συνήθως και βγαίνει απο μέσα μου το τέρας. Για το τέρας θα γράψω άλλη φορά, είναι μεγάλο θέμα. Και η απόδειξη αυτού είναι οτι έχω δώσει και όνομα στο τέρας, Jack. Τέσπα, στο θέμα μου τώρα.

Ενώ το αίσθημα της βαρεμάρας είναι το ίδιο συνεχώς, οι συνθήκες που ωθούν στην κατάσταση της βαρεμάρας είναι δύο. Η πρώτη είναι αυτή κατά την οποία δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνεις, σκαλίζεις συνεχώς το μυαλό σου να σκεφτείς κάτι καλό αλλά ποτέ δεν έρχεται αυτή η φαεινή ιδέα, οπότε η κατάληξη είναι να σε τρώει η σπαρίλα και η μαρμάγκα. Η δεύτερη τώρα, η οποία είναι χειρότερη απο την πρώτη, ορίζει οτι υπάρχει -τουλάχιστον- ένα ενδιαφέρον πράγμα που σκέφτεσαι οτι θέλεις να κάνεις, αλλά για τον χ, ψ, λόγο δεν μπορείς να το κάνεις. Και επειδή λογικά δεν μπορείς να παρακάμψεις το χ ή το ψ, καταλήγεις να συγκρίνεις αυτό που θα σε ενθουσίαζε να κάνεις, με όλες τις πιθανές επιλογές που έχεις με πράγματα που μπορείς να κάνεις, και να τα βγάζεις όλα ανεξαιρέτως fail. 

Στην πρώτη περίπτωση, επειδή έτσι είμαι εγώ, έχω τον απλό εκνευρισμό συν τη βαρεμάρα, τα οποία εξαφανίζονται μόλις βρεθεί αυτό το κάτι αξιόλογο που μπορεί να με διασκεδάσει αναλόγως. Στην δεύτερη περίπτωση, έχω τον εκνευρισμό full extra +τη βαρεμάρα και απλά θέλω να τα κάνω όλα λίμπα, λές και πέρασε απο το δωμάτιο ο τυφώνας Κατρίνα. Ναι, οκ, υπερβολή, αλλά αυτή είναι η φύση μου. Είπαμε, βγαίνει ο Jack απο μέσα μου. Συνήθως εκ των υστέρων για να ηρεμήσω πλένω τα πιάτα (μην με ρωτήσετε, ούτε και γώ ξέρω πως γίνεται να με ηρεμεί αυτό) και μετά βιδώνομαι μπροστά στο παιδί μου (a.k.a. το pc) και βλέπω dvd ή ζοχαδιάζομαι με ηλιθιότητες στο facebook. Ενίοτε αν δώ καμιά καλή ταινία, μπορεί να εμπνευστώ για να γράψω κάτι, το οποίο σπανίως θα μου αρέσει κατά την τελική του ανάγνωση. Whatever! Αλλά έτσι είναι, όταν ασχολείσαι με πεζά πράγματα της καθημερινότητας (δηλαδή ρουτίνα και βαρεμάρα μέχρι θανάτου), δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να σου έρθει και η έμπνευση με επιφοίτηση. Αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν δυστυχώς και λειτουργούν σαν φαύλος κύκλος.


*αυτό το κείμενο είναι αποτέλεσμα βαρεμάρας, η οποία με ταλαιπωρεί εδώ και μερικές μέρες. Την άρπαξα μετά απο 1,5 μήνα εξεταστικής ενώ τώρα βρίσκομαι σε διαδικασία ανάρρωσης, παίρνω αντιβίωση έμπνευσης σε ενέσιμη μορφή.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Facebook session 3

Καλό μήνα. Όχι οτι θα είναι δηλαδή καλός, αλλά λέμε τώρα ως είθισται.. Πώς καταλαβαίνουμε όμως πως μπήκε η Άνοιξη σήμερα? Όχι, ούτε απο τα πουλάκια που κελαηδάνε χαρούμενα, ούτε απο τη φύση που αναγεννάται, ούτε απο τίποτα τέτοιο... απλά, αρχίζουν να "ανθίζουν" οι μαλάκες περισσότερο απ' οτι πρίν. Και πού υπάρχει άπλετο πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν λοιπόν? Σωσταααά, στο facebook.


Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι να διαγράψω το λογαριασμό μου, δεν αντέχω τόση ηλιθιότητα και οτινανισμό μαζεμένα. Θα το είχα κάνει, αν δεν είχα συγκεκριμένα άτομα με τα οποία δεν θα ήθελα να χάσω επαφή με τίποτα. Τέσπα, σήμερα λοιπόν, είχα μια "έμπνευση" και πόσταρα ένα συγκεκριμένο status κωδικοποιημένο, το οποίο απευθύνεται σε 2 άτομα τα οποία μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ, ενώ φυσικά οι υπόλοιποι "φίλοι" μου είναι άσχετοι με το θέμα παντελώς. Άρα θα έπρεπε να τους αφήνει παγερά αδιάφορους αυτό το update. Έλα όμως που επειδή εκτός απο ηλίθιοι είναι και αδιάκριτοι, άρχισαν να πετάγονται τα παραθυράκια του chat και να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις με άκυρα σχόλια στην κατάσταση, διαδοχικά το ένα χειρότερο του προηγούμενου. Επίσης έχω βαρεθεί να εκνευρίζομαι γι' αυτό το λόγο και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω (εκτός απο το ότι το delete έχει γίνει η προέκταση του δαχτύλου μου).. Θα γίνω Γιωργάκης και θα πώ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! 

Ενδεικτικά, παραθέτω μια απο τις σημερινές συνομιλίες, και τα σχόλια δικά σας.

36 minutes ago Άκυρος:
erotevmeni??

35 minutes ago Λουκρητία:
και εσύ, αδιάκριτος?

35 minutes ago Άκυρος:
gt mono egw eimai?
olh h ellada gia sas sizitaei apopse..
xixixi

34 minutes ago Λουκρητία:
ναι, 10 φορές.. τι να σου πώ

34 minutes ago Άκυρος:
axxaxaxaxaxaxaxaxxa
kalo e?

34 minutes ago Λουκρητία:
ναι ναι, η επιτομή της τελειότητας :Ρ

34 minutes ago Άκυρος:
pws ton lene?
ton agapouli??

34 minutes ago Λουκρητία:
ποιόν?

33 minutes ago Άκυρος:
ton agapouli sou..

33 minutes ago Λουκρητία:
ποιόν αγαπούλη μου?

33 minutes ago Άκυρος:
me skilo eisai erotevmeni h' me antra?

32 minutes ago Λουκρητία:
με γαϊδούρι :Ρ

26 minutes ago Άκυρος:
axxaxxa
auta einai!!
ante kai kala stefanaaa!!!

25 minutes ago Λουκρητία:
να 'σαι καλά

25 minutes ago Άκυρος:
na fame kai kana koufeto ee!!

25 minutes ago Λουκρητία:
μόνο ένα? ολιγαρκής είσαι

24 minutes ago Άκυρος:
logika den tha exei kai polla giauto lew ena..o gaidarakos sou den tha ferei to soi tou??
xortarakia ki axira tha exete ipothetw anti gia koufeta!!
xixixixi

22 minutes ago Λουκρητία:
βέβαια, απο όλα θα έχουμε μην ανησυχείς. και απο άχυρα μπόλικα επίσης, αν προσθέσεις και αυτά που έχουν μέσα στο κεφάλι τους οι περισσότεροι καλεσμένοι..

21 minutes ago Άκυρος:
dld??ponires skepseis tha exete episis??

21 minutes ago Λουκρητία:
εσείς ειδικά που με ρωτάτε άκυρα πράγματαείστε επίτιμοι καλεσμένοι μου. εδώ και τόση ώρα όμως είσαι εκτός θέματος και δεν ξέρεις τι εννοώ με το status. οπότε κόφτο

21 minutes ago Άκυρος:
polloi tha pothoun th nifoula ston gamo..
alla mono enas tha exei to ntei ntei..

10 minutes ago Άκυρος:
EIPES TPT?
tii alla?

5 minutes ago Λουκρητία:
ναι, γειά σου

5 minutes ago Άκυρος:
sthn ugeia sou!!

Εκτός του ότι η "κρυμμένη έννοια" του status δεν πήγαινε για "πρόσωπο" αλλά κάτι άλλο κωδικοποιημένο, εκτός και του οτι δεν θα έπρεπε να ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν, μου τη λένε και για τα νεύρα μου, τα οποία οι ίδιοι μου τα προκαλούν! Πόσο έλεος, πόσο? Μετά εγώ φταίω που ειρωνεύομαι γαμώ την τύχη μου γαμώ..