Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Παράλογο...?

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, φίλους και μή, με καλά μυαλά προπάντων. Βέβαια, η ευχή μου έχει διττό νόημα, εξαρτάται πάντα απο το ποιός την διαβάζει στην προκειμένη. Εκτός δηλαδή απο το αυτονόητο οτι πρέπει να έχουμε την υγεία μας, χρειαζόμαστε και σωστή σκέψη και σωστή κρίση πάνω απ' όλα για να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις κ να κάνουμε σωστές επιλογές. Γι' αυτούς που το κεφάλι τους είναι διαμπέρες-ευάερο-ευήλιο, το καλά μυαλά είναι κάτι σαν προτροπή για ανεύρεση μυαλού. Καλή χρονιά και σε μένα, αλλά επειδή θεωρώ οτι το καλό μυαλό το έχω, θα μου ευχηθώ ένα lotto ή ένα joker ή οτιδήποτε κερδίζει λεφτά, γιατί αυτά μου λείπουν. Δεν θέλω πολλά, θέλω μόνο τόσα όσα χρειάζομαι. Φέτος πάντως πρωτοτύπησα, δεν ζήτησα τίποτα απο τον Αη Βασίλη, γιατί τσάμπα κόπος θα ήταν να γράψω το γράμμα. Έτσι κ αλλιώς και τις προηγούμενες χρονιές που ζητούσα, @@ έπαιρνα, οπότε το πήρα απόφαση οτι και φέτος το ίδιο θα πάρω, είτε ζητήσω είτε δεν ζητήσω κάτι. Anyway, αυτά με τις ευχές, ας μείνει κ κάτι να πω κ του χρόνου. :P

Βασικά δεν ήθελα να ξαναγράψω για την ηλίθια του προηγούμενου πόστ, αλλά δεν γίνεται να σας αφήσω ανενημέρωτους κ με την απορία. Η μαλάκω μου έκανε ένα καψώνι, το οποίο δεν το υποψιάστηκα καν ώστε να το αποφύγω, αλλά θα το πληρώσει με μια μέγιστη κακία που θα της την πω κατάμουτρα, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή φυσικά. Έχω υπομονή να περιμένω. Στο μεταξύ αφού έχω την υποστήριξη του boss δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Και μόνο που μου κάνει μούτρα και δεν μου μιλάει πλέον, γιατί δεν περνάει το δικό της, μου αρκεί προς το παρόν. Έτσι κ αλλιώς δεν γουστάρω ούτε να ακούω την τελείως αντισεξουαλική φωνή της, αλλά ούτε και να μου απευθύνει το λόγο. 

Έχω ένα κουιζάκι για σας. Υπάρχει κάποιος που ξέρει η μπορεί να μαντέψει την σύνδεση μεταξύ των πληκτρολογίων των desktop με την οδοντόβουρτσα? 

4 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιείς την οδοντόβουρτσα για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο!

    Καλή χρονιά, άμα κερδίσεις τίποτα, μη μας ξεχάσεις, ξέρεις, εγώ είμαι και εύκολος άνθρωπος, μου αρκεί το δελτίο του Τζόκερ που κέρδισε, αλλά πριν την είσπραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ αγνοούσα τη σύνδεση μέχρι που την έμαθα μια κ καλή.. :P
      Master μου δεν κάνω φιλανθρωπίες, τι με πέρασες, Μητέρα Τερέζα?

      Διαγραφή
    2. Τι, το πέτυχα; Αυτή είναι η σύνδεση;

      Διαγραφή