Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Λατρεμένα μου Μαθηματικά

Μαθηματική θεμελίωση των σχέσεων!
Τα πάντα εξηγούνται επιστημονικά. Ακόμα και οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και οι εργασιακές σχέσεις. Με τη βοήθεια λοιπόν των μαθηματικών προκύπτουν κάποιες εξισώσεις και ορισμένα πορίσματα τα οποία σίγουρα δίνουν μια λογική εξήγηση σε ορισμένες καθημερινές καταστάσεις.

Πρόταση 1. περί έρωτα
Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο
Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = δεσμός
Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος
Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη

Πρόταση 2. περί εργασίας
Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προκοπή
Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή
Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή
Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες

Πρόταση 3. περί αγοράς
Ένας άνδρας πληρώνει € 2 για ένα αντικείμενο που χρειάζεται και κοστίζει € 1. Μια γυναίκα πληρώνει € 1 για ένα αντικείμενο που δε χρειάζεται και κοστίζει € 2. Πόρισμα: Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο. Ένας άντρας ποτέ δεν ανησυχεί για το μέλλον, παρά μόνο όταν βρει σύζυγο. Γενίκευση: Επιτυχημένος άνδρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι κάποια που μπορεί να βρει έναν τέτοιο άντρα.

Πρόταση 4. Περί ευτυχίας
Για να είσαι ευτυχισμένη μ' έναν άντρα, πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Πρόταση 5. Περί ανθεκτικότητας
Οι παντρεμένοι άντρες ζουν περισσότερο από τους ανύπαντρους, αλλά είναι πιο πρόθυμοι να πεθάνουν νωρίτερα.

Πρόταση 6. Περί αλλαγών
Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον ελπίζοντας πως θα τον αλλάξει, αλλά αυτός δεν αλλάζει. Ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα ελπίζοντας πως αυτή δε θ' αλλάξει, αλλά, ......., αλλάζει!

Πρόταση 7. Περί διαλόγων
Μια γυναίκα έχει την τελευταία λέξη στον καυγά. Γενίκευση: Ό,τι πει ένας άνδρας μετά την τελευταία λέξη,είναι η απαρχή ενός νέου καυγά.

4 σχόλια:

  1. Ενα σχολιάκι για το (6). Αν η γυναίκα καταφέρει και τον αλλάξει, θα γκρινιάζει γιατί δεν είναι όπως τον γνώρισε. Αν και, δεν είναι δικό σου,ε; Αλλά θα κάνω την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Master έχεις δίκιο σ' αυτό που λές, σωστό το σχόλιο. Φυσικά υπάρχουν κ εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, πάντα. Όσο για το άν είναι δικό μου, εχμ, γκουχ γκουχ όχι.. (κρύβε λόγια) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αν με ρωτήσει ο αστυνόμος, έπεσα από τη σκάλα, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή