Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Invincible

Αυτές τις μέρες είμαι να πεθάνω, είμαι άρρωστη και όσο περνάνε οι μέρες βλέπω μικρά κ αχνά σημάδια βελτίωσης. Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου δεν ξέρω, που θα πάει αυτή η κατάσταση πια.. Όλες αυτές τις μέρες έχω χρησιμοποιήσει τη μισή ετήσια παραγωγή της softex σε χαρτομάντιλα και έχω πιεί τσάγια όλων των χρωμάτων, μαύρα, πράσινα, λευκά, κίτρινα, κόκκινα, μπλέ και δεν συμμαζεύεται. Νά 'ναι καλά η Κίνα, την αγαπώ! Για γιατρό ούτε λόγος, ξέρω τι έχω και δεν χρειάζεται να πάω φυσικά. Άσε που αν πάω θα μου δώσει κάτι αντιβιώσεις που έχουν γεύση σαν μουχλιασμένο εμετό. Δεν θέλω καθόλου, να μου λείπει το βύσσινο. Θα αφήσω το ανοσοποιητικό μου να κάνει όλη τη βρωμοδουλειά μόνο του.

Φυσικά υπό αυτές τις συνθήκες δεν πηγαίνω στη δουλειά και όλη μέρα κάθομαι στο κρεβάτι σαν τη λεχώνα, με το παιδί μου αγκαλιά και ξεσκονίζω το ίντερνετ. Κάτι είναι κ αυτό, περνάει η ώρα μου. Τώρα θα μου πείτε, που κολλάει ο τίτλος με όλα τα προηγούμενα. Αφ' ενός μεν αναφέρομαι στο κρυολόγημα το οποίο δεν λέει να ξεκουμπιστεί απο πάνω μου και αφ' ετέρου στην ηλιθιότητα (ως γνωστόν, είναι ίσως το μόνο πράγμα που με χτυπάει στα νεύρα τόσο πολύ). Ειδικά τώρα που είμαι άρρωστη γίνομαι πιο στριμμένη απο ότι συνήθως και το παραμικρό με ενοχλεί, δεν έχω καμία ανοχή στην ηλιθιότητα σε σύγκριση με όλες τις άλλες φορές.

Αυτές τις ατελείωτες ώρες που καθόμουν και συσκεπτόμουν με τον εαυτό μου κατέληξα σε μερικά συμπεράσματα, τα οποία θα προσπαθήσω να τα εντάξω στον καθημερινό τρόπο σκέψης μου. 1ον, μην τα βάζεις με τους ηλίθιους, και δη δημόσια. Θα πέσεις στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν λόγω εμπειρίας. Μέχρι πρότινος θεωρούσα οτι το να ειρωνεύομαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μια ικανοποιητική αντίδραση, το θέμα είναι όμως οτι δεν είναι λύση στο πρόβλημα. Δεν αλλάζει κάτι στη νοημοσύνη τους, και επιπλέον είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Oh I wish they just had a mute button. Τότε όλα θα ήταν τόσο απλά και υπέροχα! 2ον, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια στην ηλιθιότητα, είναι κάτι σαν το φαινόμενο της μαύρης τρύπας. Αντ' αυτού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για πιο παραγωγικά πράγματα και να αφήσουμε τους ηλίθιους στην κοσμάρα τους. Yeah, that's it!

P.S. Για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου απο την άλλη, θα με ρωτήσεις πως ξέρω οτι και εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Απλά το ξέρω, δεν είμαι υποχρεωμένη να το αποδείξω εδώ κ τώρα και τέλος δεν μου αρέσει η αμφισβήτηση!! Για να το λέω πάει να πεί οτι έτσι είναι..
 

3 σχόλια:

  1. Κι εσύ αρρωστούλα βρε; Κι εγώ μιαμιση βδομάδα κρυομένος είμαι αλλά όχι τόσο χάλια... Ας είναι καλά το νέρο (δεν κλείνει η φωνή μου) και το Panadol cold 'n' flu. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Γιατί σε γιατρό ούτε εγώ πάω. Ειδικά μες στη βροχή. Το μόνο που με χαλάει, ακόμα δεν έχω πάει θάλασσα, έστω πισίνα γαμώτο για κολύμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θάλασσα!! ΘΑΛΑΣΣΑ!!! need, θέλω!!! :( Στον ύπνο μου όλο παραλίες βλέπω... Άντε και περαστικά μας λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάλαττα, Θάλαττα!
    Έχω το Αιγαίο στο μπαλκόνι μου, ένα σωρό παραλίες στο εικοσάλεπτο με τα πόδια και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ! Εγώ! Που άλλοτε έκανα 100-150 μπάνια (Μάιος-Οκτώβριος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή