Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα πρωί ίδιο με τα άλλα

Σήμερα το πρωί Πρίν απο λίγο ξύπνησα με φιλοσοφική διάθεση, και αφού έφτιαξα την απαραίτητη κανάτα ζεστού και λαχταριστού καφέ, ετοιμάστηκα ψυχολογικά να ανοίξω το pc παιδί μου και να ενημερωθώ με τα τελευταία επεισόδια του "bullshiting στο facebook". Όπως κάνω scroll down στην αρχική μου και βλέποντας τα πόστ των φίλων του κάθε άσχετου μονολογώ διάφορα, όπως:
-αδιάφορο (x200)
-δεν με νοιάζει, πρόβλημά σου
-ας πρόσεχες 
-looool
-αϊ μωρή ψωνάρα
-είσαι τόσο τσόλι η μπορείς κ άλλο?
-στίχοι απο τραγούδι
-inside joke? γράψτε σχόλια να καταλάβουμε κ εμείς τι παίζει
-θες γιατρό (ή έναν παπά να σε διαβάσει)
-μμ, ωραία φωτό/τραγούδι/στάτους (like εννοείται..)
-γατάκι.. κάνε νιάου
-ιιιου, μπλιάχ
-τι ηλίθιος/α
-ok

Αυτά και δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα. Μου αρέσει να κάνω τον παρατηρητή στους γύρω μου, με βοηθάει να καταλαβαίνω καλύτερα τους ανθρώπους, ακόμα και τους ηλίθιους. Πως σκέφτονται, πως συμπεριφέρονται και τα σχετικά. Όλα αυτά βέβαια μήπως κ καταφέρω να συνηθίσω στην ιδέα οτι υπάρχουν και αυτοί, και στην τελική, μήπως και χαλαρώσω επιτέλους. Χα, τι νομίσατε, οτι όλη η παρατήρηση και τα συμπεράσματα είναι γι'αυτούς? Για την πάρτη μου εννοείται και μόνο... Απορώ πως σας πέρασε κάτι τέτοιο απο το μυαλό, δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα! 

Απλά είναι μερικές στιγμές που αισθάνομαι σαν .....alien. Απο άλλο πλανήτη τελείως. Είναι αρκετές οι φορές που θα προτιμούσα να είμαι σαν όλους τους άλλους ανθρώπους, αλλά όταν το προσπαθώ αισθάνομαι τελείως έξω απο τα νερά μου οπότε I'm going back to normal again. Με κουράζει όμως αυτό το πήγαινε-έλα πάρα πολύ. Αν είμαι alien πάντως, να στείλω μήνυμα να έρθουν να με μαζέψουν οι δικοί μου, μου την έχει βαρέσει εδωπέρα. Αν δεν είμαι, νομίζω οτι χρειάζομαι έναν δικηγόρο για φίλο.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια!

    Κλείσ' το βρε κόρη μου (τρόπος του λέγοντος) να ησυχάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το φεις να κλείσω, δεν έχει και καμιά τρομερή διαφορά. Με την υπόλοιπη καθημερινότητά μου τι γίνεται οεο???

      Διαγραφή