Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παράκρουση

Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Όλοι έχουν πάθει κάτι, σαν ομαδική παράκρουση. Ειδικά αυτές τις μέρες το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Π.χ. βγαίνω στα μαγαζιά να ψωνίσω και βλέπω αφηνιασμένο πλήθος να βρίσκεται σε έξαρση. Κρίση σου λέει μετά. Όλοι κυκλοφορούν με σακούλες και ψώνια, που φτάνουν να γεμίσουν δύο κοντέινερ. Ή βγαίνω για έναν καφέ, και έχω την αίσθηση πως μπήκα στο κλουβί με τις τρελές. Απερίγραπτο. (Άσχετο, αλλά ένα πράγμα απολαμβάνω τώρα βέβαια με αυτό το τζέρτζελο, οτι στα μαγαζιά όλο κ λιγότερα τραπέζια "reserved" βλέπεις, ακόμα και στα ποζερίστικα. :Ρ)

Έπειτα η παράκρουση συνεχίζεται και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Εκεί να δείς χαμό κ δράμα, ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του. Ειδικά στα events της δικής μου οικογένειας, λες και ο καθένας έπαθε από 10 εγκεφαλικά και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον, δεν πατάει επαφή ο εγκέφαλος με τη γλώσσα. Συν το ότι ακούω ένα κάρο απόψεις ασυναρτησίες για όλα τα θέματα, αρχίζοντας από τον καιρό και καταλήγοντας στο γιατί να φοράω σκισμένα τζήν και να πέταω έτσι τα λεφτά μου. Ακόμα κ ένας καθηγητής μου στη σχολή, αστειευόμενος προσφέρθηκε να μου δώσει λεφτά να αγοράσω άλλο τζην, «κανονικό». Τι να πεις..

Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας περί χημικών ψεκασμών στον ουρανό από τα αεροπλάνα, με τη μόνη διαφορά πως αυτό που ρίχνουν πρέπει να επηρρεάζει σοβαρά την ανθρώπινη νοημοσύνη, αντίληψη και σκέψη. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, όλοι τον ίδιο αέρα αναπνέουμε, πως γίνεται να μην μας παίρνει όλους η μπάλα?

Αρχίζω να μεταλλάσσομαι σε Φρόιντ τώρα τελευταία με τόσους προβληματικούς και προβληματισμένους γύρω μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα αρχίσω να χρεώνω με την ώρα γιατί δεν πάει άλλο. Αν είναι να χάσω την ηρεμία μου, ας μου μείνει κ εμένα κάτι στην τελική.. :Ρ

4 σχόλια:

  1. Τί αυτό ήταν όλο; Ου μωρή αδερφή, μόνο τόσο μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα όχι, έχει κ συνέχεια σε part 2!! είναι που με άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων και είπα να αφήσω τις στριμμενιές μου για το νέο έτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή