Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

S.W.A.G.

Η τελευταία (και χειρότερη κατά τη γνώμη μου) καγκουριά για τον φετινό χρόνο βρίσκεται στον όρο s.w.a.g., το οποίο είναι αρκτικόλεξο κ αναλύεται στη φράση Secretly We Are Gay. Οπότε λοιπόν ο κάθε δήθεν χιπστερο-μπετόβλακας για να πουλήσει λίγο μούρη για τον εαυτό του ή την τρώγλη στην οποία τυχαίνει να -νομίζει οτι- δουλεύει, κάνει κατάχρηση του όρου άνευ αδείας και μας τα κάνει ΝΑ με το συμπάθειο. Τι swag ρε βλήτα? Το είχατε και στο χωριό σας? Ε ρε jumbo που σας χρειάζεται.

Ειδικά άμα βλέπω οργανωμένα events στο φεις που τιτλοφορούνται ως "the real swag party" ή "swag is here" ή ό,τι άλλο, ειδικά εδώ στην μικρή επαρχιακή μου πόλη, μου έρχεται να κάνω εμετό απο την αηδία. Ναι, ναι. Κάθε φορά που γίνεται ένα τέτοιο πάρτυ, κάπου αλλού μερικοί real swags την παίζουν βλέποντας τσόντες της Sasha Grey.

Το πλέον ηλιθιότερο όμως είναι αυτή η υποκρισία των ανθρώπων. Αν τους ρωτήσεις την άποψή τους περί της ομοφυλοφιλίας, όλοι θα το παίξουν υπεράνω και έτσι κ αλλιώς κ αλλιώτικα, ενώ στο φινάλε οι περισσότεροι απο αυτούς είναι και οι πρώτες κατίνες όσον αφορά τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Γιατί απ 'όσο ξέρω στην Ελλάδα παραμένει ταμπού αυτό το θέμα κ ούτε πρόκειται να απενοχοποιηθεί σύντομα.

Άρα λοιπόν γιατί να χρησιμοποιούν μια έννοια που την υπόσταση αυτής την κατακρίνουν? Είναι θέμα μάρκετινγκ όλα, φυσικά κ γιατί ακουστικά αφήνει ένα ωραίο "γαργαλητό" στα αυτιά του κάθε ποζερά, αυτό. Ουστ ρε ζώα.

Να, γι' αυτό θα καταστραφούμε σε 3 μέρες και πολύ θα το χαρώ. Αϊ σιχτίρ. 

P.S. Κανονικά την παρασκευή πρέπει να κάνει καμιά διακοπή ρεύματος και νερού και ίντερνετ για κάνα 3ωρο, να πέσουν ταυτόχρονα και οι τηλεφωνικές γραμμές, έτσι να κλάσουν μέντες μερικοί μερικοί... 

2 σχόλια:

  1. Μία και σήμερα!

    το swag από εκεί βγαίνει; Ούτε καν είχα ψάξει. Νόμιζα ότι κάτι είχε να κάνει με stolen goods, από τις διάφορες αναφορές τύπου "who needs money when you got swag?" και κάτι τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρίχες κατσαρές με λίγα λόγια. να τοποθετηθώ έτσι, μην γίνω χυδαία τώρα κ δεν θέλω.... ;Ρ

      Διαγραφή