Επικίνδυνα πράγματα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στιγμές ηρεμίας

Αυτή η στιγμή είναι μια τέτοια, απόλυτης ηρεμίας. Κάθομαι στον καναπέ βολικά και περιμένω να γίνει ο καφές ούτως ώστε να σκεφτώ μερικά πράγματα και να κάνω τον απολογισμό της χρονιάς. Ελπίζω τίποτα να μην μου χαλάσει αυτή τη στιγμή περισυλλογής γιατί θα συγχιστώ (και θα αρχίσω τις στραβοξυλιές). Οι δικοί μου έχουν μαζευτεί στο σπίτι των παππούδων προς το παρόν, και την εορταστική «σύναξη των μαγισσών» παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα την κανονίσανε επίσης εκεί, οπότε το πεδίο εδώ είναι ελεύθερο λόγω των προετοιμασιών για το event.

Αρχικά προσπαθώ να θυμηθώ τι σκεφτόμουν πέρσι τέτοια μέρα, ει δυνατόν και τέτοια ώρα. Μπάλες, τίποτα δεν σκεφτόμουν.. Το πολύ πολύ να έβλεπα κανένα όνειρο, καθότι κοιμόμουν και ξεκουραζόμουν από την κραιπάλη της προηγούμενης βραδιάς. Όχι, δεν ξημερώθηκα άσκοπα κυρίες κ κύριοι.. Δούλευα! Χμμ, anyway, το ξεχνάμε το θεματάκι γιατί τα περσινά χριστούγεννα ήταν κάπως καταθλιπτικά και δεν θέλω να τα θυμάμαι.

Αναφορικά με τα γεγονότα της χρονιάς, συνειδητοποιώ πάντως πως το 2011 γενικά πέρασε κ δεν ακούμπησε, εκτός από κάτι λεπτομέρειες που με έκαναν να χαρώ κ εγώ λιγάκι. Αυτό όμως, μόνο αυτό! Τζίζους, μου τη δίνει η απραξία, μου την καρφώνει στον εγκέφαλο! (και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο). Οπότε το 2012 πρέπει να βάλουμε και κανέναν στόχο της προκοπής, να τον πετύχουμε, κ έτσι να καλύψουμε και τα κενά του ’11.

Ένα πράγμα μόνο με πείραξε, ή μάλλον δύο. Το ένα είναι στο χέρι μου, το δεύτερο όχι. Φυσικά το ένα έχει να κάνει με τη σχολή μου, με κάποια πράγματα που δεν έγιναν όπως ήθελα και κατά συνέπεια επηρρεάστηκαν κάποια άλλα διαδοχικά. Εν ολίγοις, πήρα μπάλες.. Αλλά φέτος θα τα καταφέρω, όχι για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου. Όσο για τα υπόλοιπα, όπως μου έρθουν, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.

Shit, μόλις μου τελείωσε ο καφές.. Huston we have a problem. Τα υπόλοιπα δεν προλαβαίνω να τα γράψω, αφ’ ενός μεν γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για το βράδυ και αφ’ ετέρου γιατί περνάει η επίδραση του καφέ και θα αρχίσω τα σαρδάμ…

Να έχουμε μια καλή πρωτοχρονιά, να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε απόψε, και γενικώς με το καλό να μας μπει ο νέος χρόνος..!!! 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣςερτυθιοπασδφγηξκζχψωβνμεργηξμχψγηξκ

See ya later alligatorrr(s)

10 σχόλια:

  1. Καλη χρονια να εχεις. Να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και συμβουλή... να κοιτάς μπροστα και όχι πίσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quinon proficit deficit.. κάπου το διάβασα αυτό!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι "quinon", qui non είναι το σωστό! Με μπέρδεψες και νόμιζα ότι είναι τίποτα λατινικά και σπαζοκεφάλιαζα με τα ελάχιστα λατινικά μου μέχρι να ρίξω τα μούτρα μου και να το γκουγκλάρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ βρε Master που να ξέρω!! εγώ ένα copy paste το έκανα απο εκεί που το διάβασα, δεν έχω ιδέα απο λατινικά!!! (κλασικά κ εγώ στο google βρήκα τη μετάφραση, παιδί της θετικής ήμουν πάντα κ ας είμαι τρίγλωσση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ;)... και εγω στο google το βρηκα έτσι αλλα όπως και να ειναι, μεγααααλη κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. obelix μεγάλη κουβέντα δεν λες τίποτα!!! μετά απο αυτό μου ήρθε και έμπνευση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαλλικά είναι. Εγώ νόμιζα ότι είναι λατινικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν είναι γαλλικά, λατινικά είναι στα σίγουρα. no offence Master ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως είναι και γαλλικοί τύποι.
    Εγώ όταν κατάλαβα το "qui non", με τα Β2 Γαλλικά μου το μετέφρασα.
    None taken.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν διαφωνώ σ' αυτά που λες, λόγω του ότι είμαι κ εγώ γαλλομαθής στην αρχή προσπάθησα να το μεταφράσω μόνη μου. Παρ' όλα αυτά το googlαρα και εκτός απο τη μετάφραση προσπάθησα να βρώ σε ποιόν αποδίδεται η φράση αυτή εφ' όσον συγκαταλέγεται σε λατινικά ρητά. Η Γαλλική γλώσσα είναι μια Ρομανική γλώσσα, δηλαδή προέρχεται από τη Λατινική*, γι'αυτό και οι ομοιότητες σε αυτό το επίπεδο.

    *el.wikipedia.org/wiki/Γαλλική_γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή